I det første afsnit af Højt at læse har Lærke fået besøg af forfatteren Anne Sofie Hammer, som bl.a. står bag de elskede højtlæsningsbøger om Villads fra Valby. Hun har nogle interessante pointer om især forældrenes rolle – og at man gerne må have det sjovt, når man læser højt.

Lyt med og bliv klogere på, hvad højtlæsning egentlig kan – og hvad flyvefisk på Vesterbro har med højtlæsning at gøre.

Varighed: 25:45

OM HØJT AT LÆSE
På Biblioteket Frederiksberg møder vi mange forældre, som synes, det kan være svært at få læst højt for deres børn. Hvor skal man starte? Hvornår kan man starte? Hvad skal man læse? Kort sagt: Hvordan læser man overhovedet højt for børn? 

Det er nogle af de spørgsmål, vi stiller i podcasten Højt at læse. Vores vært, Lærke, arbejder som børnekulturformidler på Biblioteket Frederiksberg, og i hvert afsnit får hun besøg af en gæst, som ved en ting eller to om højtlæsning. Udover det hele drysser vi lidt af den magi, forunderlighed og humor, som udgør børnebøgers karakter.  

Vi håber, at du, som lytter med, får mod på højtlæsning sammen børn. Og hvem ved, måske gemmer der sig også en læseoplevelse for dig, den voksne, i bøgerne om flyvefisk, moderne feer og pinlige forældre?

Højt at læse er produceret af Biblioteket Frederiksberg
Redaktion og tilrettelæggelse: Lærke Skjærlund og Morten Ammitzbøll
Vært: Lærke Skjærlund
Illustration: Stephanie Donsø

Share | Download(Loading)